usposabljanja, spopolnjevanja in coaching za večjo učinkovitost
tangens
Blanka Tacer

Blanka Tacer

BlankaTacerSkupinaPrimera_logo

 

Dr. Blanka Tacer
Skupina Primera
blanka.tacer (at) skupinaprimera.si

Blanka, psihologinja in ekonomistka, deluje v gospodarstvu in šolstvu. S pestrim naborom izobraževalnih programov deli svoja znanja. Vodi delavnice zagotavljanja kakovostne storitve, seminarje komunikacijskih spretnosti, delavnice za razvoj coaching veščin, intenzivne delavnice inovativnosti in notranjega podjetništva ter raznolike teambuilding programe.

Pri ocenjevanju potencialov se ukvarja s psihološkim testiranjem in vedenjskimi intervjuji. Te tehnike uporablja pri svetovanju za izbiro novih sodelavcev ali iskanju potencialov za vodstvena delovna mesta med zaposlenimi. Vodje podpira s coaching metodo, ki ji služi za individualno delo z vodji, ki si želijo še izboljšati svoje vodstvene veščine.

Rada se uči, zato se stalno izobražuje doma in v tujini. Na University of Cambridge je zaključila enoletno usposabljanje iz coachinga. Je NLP mojster praktik in kvalificirana SDI uporabnica.
Rada kuha, najraje preproste jedi. V prostem času bere knjige in uživa v umetniških stvaritvah. V zadnjem času se spogleduje tudi s športom: boot camp vadba in kolesarjenje sta ji trenutno najljubša.