usposabljanja, spopolnjevanja in coaching za večjo učinkovitost
tangens
Andrej Juričko

Andrej Juričko

AndrejJuricko
SkupinaPrimera_logo

Mag. Andrej Juričko
Skupina Primera
andrej.juricko@skupinaprimera.si

.

Andrej  je dodiplomskemu študiju psihologije dodal koristna znanja iz magistrskega študija ekonomije. Kombinacija obeh znanj ga je pripeljala na področja, kjer se stikata psihologija in gospodarstvo.

Po dveh letih dela s tržnimi raziskavami in blagovnimi znamkami se je usmeril na kadrovsko področje. V šestih letih se je uveljavil kot strokovnjak na strateških kadrovskih projektih v mednarodnem podjetju. Še posebej domače se počuti pri razvojnih projektih, kot so prenos znanja, ocenjevanje kompetenc po metodi 360 stopinj, razvoj timov in selekcija vodilnih sodelavcev. V zadnjem času se ukvarja predvsem z rešitvami, ki olajšajo uvajanje sprememb in spodbujajo inovativnost.

Njegove delavnice so interaktivne ter polne analogij in praktičnih primerov. Blizu so mu vsebine s področja kariernega razvoja, teambuildinga, upravljanja sprememb, vodenja, podjetniškega razmišljanja in prodajnih veščin. Pri delu z udeleženci si pomaga s kreativnostjo ter spoznanji iz tečajev za NLP praktika in SDI uporabnika.

V času, ki mu ostaja, rad bere knjige, debatira s prijatelji, premaguje športne izzive in odkriva neznane dele sveta.