usposabljanja, spopolnjevanja in coaching za večjo učinkovitost
tangens
Učinkovito usposabljanje in spopolnjevanje

Učinkovito usposabljanje in spopolnjevanje

————————————–

oziroma: “A jim je res treba vse povedati?”

.

ucinkovito-usposabljanje-in-spopolnjevanje.jpg

Zakaj bi vas zanimal ta priročnik?

  • Imate veliko strokovnega znanja in od vas pričakujejo, da ga boste prenašali na druge?
  • Ste interni predavatelj, inštruktor, mentor in bi si radi olajšali svoje delo?
  • Bi radi pomagali internim izvajalcem k večji učinkovitosti?
  • Želite del svojega dela delegirali svojim sodelavcem? Ali jih želite naučiti samostojnega izvajanja njihovega dela?

Potem je to pravi priročnik za vas.

Iz prakse za prakso piše na naslovnici. Saj sem segel tudi po kakšni knjigi. Predvsem so name močno vplivale: Accelerated Learning System 2000 in Telling Ain’t Training. Tudi na pravi faks sem hodil. Teoretične podlage torej imam.

Glavnina tega priročnika pa opisuje moje več kot dvajsetletne izkušnje iz učilnic, dvoran, sejnih sob, hotelskih sob, jedilnic, gostiln, razstavišč in drugih prostorov, kjer sem delal tisto, kar najbolje znam: pomagal ljudem pri usposabljanju in spopolnjevanju za lažje, hitrejše in boljše delo. Učil sem se iz lastnih izkušenj; od udeležencev svojih usposabljanj za usposabljanje (ki so mi neizčrpen navdih pri prepoznavanju kaj deluje in kaj ne) in od mojstrov našega posla (Barrie Hopson, Bob Pike, Harold Stolovitch).

V priročniku boste našli samo tisto, kar počnem in preverjeno deluje. Zame. Vaše osebnostne lastnosti so drugačne in morda za vas ne bo ustrezno vse, kar je zame. Zagotovo pa vam bo priročnik dal dovolj informacij in spodbud za oblikovanje lastnih rešitev.

Priročnik je namenjen vsem, ki že izvajate kakršne koli oblike izobraževanja odraslih ali jih še boste. Namenjen je predvsem začetnikom (jaz bi bil zelo vesel, če bi ga dobil v roke na začetku svoje kariere), prepričan pa sem, da boste tudi “stari mački” z zanimanjem prebrali vsaj nekatere njegove dele.

 

Cene

PDF datoteko e-priročnika Učinkovito usposabljanje in spopolnjevanje z vdelanim imenom in priimkom lastnika dobite za 5 € + 22% DDV

Poznate e-priročnika Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev in Video pri izobraževanju?

Komplet vseh treh e-priročnikov dobite za  12 €  (DDV je vključen v ceno). Vse tri datoteke bodo vsebovale ime lastnika priročnikov.

e-naročilo.