usposabljanja, spopolnjevanja in coaching za večjo učinkovitost
tangens
Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev – novosti

Oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev – novosti

powerpoint_odprt.jpgTa stran je namenjena uporabnikom e-priročnika.

Vsebuje informacije, ki ga dopolnjujejo in nadgrajujejo. Poleg informacij, ki so objavljene samo na tej strani boste našli tudi povezave na nekatere prispevke, ki se nahajajo na drugih straneh tangens.si.

Če želite prejemati obvestila o spremembah na tej strani, mi pišite na miran.morano@tangens.si.

.

.

Spremembe priročnika:

  • 25. 3. 2018: nova verzija priročnika je 4.3. Pogled predstavitelja je že nekaj časa možen tudi brez priklopa zunanjega monitorja, nekaj sprememb je tudi zaradi novih različic Microsoft PowerPointa in Keynote.

Za tiste, ki hočete hiter odgovor, kako do Pogleda predstavitelja: v pogledu Diaprojekcija v orodni vrstici spodaj levo izberite ikono v obliki kroga s tremi pikacami in nato Pokaži pogled predstavitelja.

  • 20. 11. 2016: nova verzija priročnika je 4.2. Spremembe glede snemanja nastopov udeležencev, nekaj novih fotografij, izboljšano besedilo o uporabi videoposnetkov.
  • 05. 1. 2014: nova verzija priročnika je 4.1. Priročnik ima predelan uvod, drugačno ureditev poglavij, dodane opombe in osvežitev vsebin z novostmi, ki jih prinaša MicrosoftPowerPoint 2103.
  • 06. 1. 2012: nova verzija priročnika je 3.1. Spet sem vnesel sem nekaj lepotnih popravkov in nekaj novih povezav, osvežil sem prikaze ekranskih slik novih verzij programa Adobe Reader 10, PowerPoint in Keynote. Lastniki prejšnjih verzij lahko dobite novo verzijo po e-pošti, če mi to sporočite.
  • 27. 9. 2011: nova verzija priročnika je 2.1. Vnesel sem nekaj nekaj novih povezav in popravkov povezav na spletne strani.
  • 31. 8. 2010: po dveh letih je zunaj verzija 1.1. Vsebina priročnika je še enaka. Vnesel sem nekaj lepotnih popravkov, nekaj novih povezav in povezavo na to stran.

———————————————————————————-

Dopolnitve in nadgradnja v priročniku obravnavanih vsebin

———————————————————————————–

Moji primeri in vzorci:

Opozorilo tistim, ki ste prejeli priročnik pred 1. marcem 2012: vse povezave na moje prispevke na YouTube so spremenjene. Prave povezave so v spodnjem seznamu prispevkov.

——————————————————-

Oprema za računalniške predstavitve:

———————

januar 2014

marec 2013

  • interaktivne table s projektorjem so že bolj dostopne.
  • We present 1000 – Wi-Fi vmesnik, ki omogoča brezžičen priklop računalnika Win/Mac, tabličnih računalnikov ali pametnih telefonov (Smartphone) na kateri koli TV, projektor ali LCD zaslon saj ima možnost priključitve preko HDMI ali VGA priključka v polni HD ločljivosti. Priključite ga lahko tudi na zaslon na dotik (Touchscreen) ali Interaktivna tabla (Interactive White Board).

——————————————————-

Programi za oblikovanje in predvajanje računalniških predstavitev:

——————————————————-

Podobni projekti v natisnjeni obliki, ki so se pojavili po izidu mojega e-priročnika:

——————————————————-

Zanimivosti: